Media & Advertising

Prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton - luna de miere pe o insulă din Marea Barieră de Corali

Prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton - luna de miere pe o insulă din Marea Barieră de Corali

Autor: Florin Badescu

26.04.2011, 11:22 97

Prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton, îşi vorpetrece luna de miere pe Lizard Island, o insulă ce face parte dinMarea Barieră de Corali din Australia, potrivit presei britanice,citată de accesshollywood.com.

Potrivit publicaţiei Sunday Mirror, prinţul Charles, tatăl luiWilliam, ar fi petrecut o vacanţă pe acea insulă în tinereţe,înainte de a se căsători cu Diana.

Se spune că şi alte staruri au vizitat Lizard Island, printreacestea numărându-se Madonna, Charlize Theron, Teri Hatcher, KateHudson şi Tiger Woods.

Insula are statutul de parc naţional şi a primit numele LizardIsland de la celebrul explorator britanic James Cook, care adescoperit-o în anul 1770. Pe această insulă, aflată într-unarhipelag situat în Marea Coralilor, se poate ajunge cu avionul,cel mai apropiat aeroport fiind situat în localitatea Cairns.

"Întotdeauna mi-am dorit să fac scufundări în Marea Barieră deCorali", a declarat prinţul William cu ocazia unei vizite recentepe care a efectuat-o în Cairns. "Trebuie să mă întorc aici - poatecă ne vom petrece luna de miere în Cairns", a adăugat prinţulbritanic, potrivit unor localnici, citaţi de Sunday Mirror.

O vacanţă pe Lizard Island nu este deloc ieftină, o noapte decazare pe această insulă costând 3.299 de dolari. Citi]i mai multdespre nunta prinţului William cu Kate Middleton pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO