Prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton - luna de miere pe o insulă din Marea Barieră de Corali

Autor: Florin Badescu 26.04.2011




Prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton, îşi vor petrece luna de miere pe Lizard Island, o insulă ce face parte din Marea Barieră de Corali din Australia, potrivit presei britanice, citată de accesshollywood.com.

Potrivit publicaţiei Sunday Mirror, prinţul Charles, tatăl lui William, ar fi petrecut o vacanţă pe acea insulă în tinereţe, înainte de a se căsători cu Diana.

Se spune că şi alte staruri au vizitat Lizard Island, printre acestea numărându-se Madonna, Charlize Theron, Teri Hatcher, Kate Hudson şi Tiger Woods.

Insula are statutul de parc naţional şi a primit numele Lizard Island de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o în anul 1770. Pe această insulă, aflată într-un arhipelag situat în Marea Coralilor, se poate ajunge cu avionul, cel mai apropiat aeroport fiind situat în localitatea Cairns.

"Întotdeauna mi-am dorit să fac scufundări în Marea Barieră de Corali", a declarat prinţul William cu ocazia unei vizite recente pe care a efectuat-o în Cairns. "Trebuie să mă întorc aici - poate că ne vom petrece luna de miere în Cairns", a adăugat prinţul britanic, potrivit unor localnici, citaţi de Sunday Mirror.

O vacanţă pe Lizard Island nu este deloc ieftină, o noapte de cazare pe această insulă costând 3.299 de dolari. Citi]i mai mult despre nunta prinţului William cu Kate Middleton pe www.mediafax.ro