Eveniment

Wizz Air a anulat 10% din zborurile de pe aeroportul Băneasa din cauza restricţiilor impuse de aeroport

Autor: Mirabela Tiron

06.10.2011, 12:26 247

Compania low-cost Wizz Air va anula 10% din zborurile de pe Aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa) din cauza deciziei aeroportului de schimbare a restricţiilor de zbor. Noile restricţii, valabile începând cu 29 octombrie, nu vor permite operarea zborurilor în intervalul orar 22:00 - 06:00.

"Din cauza acestei restricţii impuse pe Aeroportul Băneasa am fost forţaţi să reprogramăm 75% şi să anulăm 10% din zborurile aferente orarului de iarnă. Conform estimărilor noastre aeroportul va pierde în sezonul de iarnă 40.000 de pasageri Wizz Air. Noua restricţie îi va afecta în cea mai mare măsură pe pasagerii noştri, dat fiind faptul că Wizz Air înregistrează cel mai mare trafic pe Băneasa şi în România", a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Numărul zborurilor pe rutele spre Londra Luton şi Madrid a fost redus iar cursele Bucureşti - Larnaca şi Bucureşti - Alicante au fost anulate pentru sezonul de iarnă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO