Eveniment

Udrea: am făcut doi ani de gimnastică; mă pregăteam la toate aparatele, doar-doar se va descoperi că am vreun talent

Udrea: am făcut doi ani de gimnastică; mă pregăteam la toate aparatele, doar-doar se va descoperi că am vreun talent

Foto: Dragos Cristescu

Autor: Liviu Iancu - Mediafax

01.11.2011, 16:58 485

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat marţi într-o vizită la clubul Dinamo, că în copilărie a făcut doi ani de gimnastică şi se pregătea la toate aparatele, dar că acum, probabil, nu mai poate face nici măcar o "roată simplă".

Udrea a spus că în copilărie a practicat gimnastica timp de doi ani, scrie Mediafax.

"Mă pregăteam la toate aparatele, doar-doar se va descoperi că am vreun talent anume la vreunul. N-a fost să fie. Probabil că acum nu mai sunt în stare să fac nici măcar o roată simplă", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că în prezent nu practică susţinut niciun fel de sport.

"Doar din când în când aşa, în nevoie maximă, o oră de sală pe zi dimineaţa. Dar în salturi aşa, de două ori pe an, câte două săptămâni", a mai spus ministrul.

Udrea a vizitat marţi şantierele unui bazin olimpic şi ale unei săli de sport la clubul Dinamo, incluzând un spaţiu pentru gimnastică şi un altul pentru lupte. Ea a fost însoţită la vizita pe şantiere de preşedintele clubului Dinamo, Elisabeta Lipă, de antrenorul lotului olimpic de gimnastică Octavian Bellu şi de prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei.

"Domnu' prefect, la gimnastică nu vă mai văd. Dar la lupte?", i s-a adresat Udrea prefectului Atănăsoaei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO