Eveniment

Toaleta Microsoft, episodul 3

15.05.2003, 00:00 13

Revenind asupra declaratiilor oficiale, Microsoft a admis ieri ca proiectul privind realizarea unor toalete publice cu acces la Internet -botezat iLoo- este real, fiind in lucru in cadrul diviziei MSN din Marea Britanie, scrie  SiliconValley.com.
Stirea, facuta publica saptamana trecuta, a fost infirmata de gigantul software, responsabilii Microsoft spunand ca este vorba de o gluma. Toaletele iLoo urmeaza sa fie dotate cu un ecran plat cu plasma, o tastatura wireless si mai multe boxe de sunet. Conform proiectului prezentat initial, ele ar urma sa fie prezentate public la jumatatea acestui an, in Anglia. "Am fost luati prin surprindere si am declarat ca este o farsa, cand de fapt era un proiect real", a declarat ieri Lisa Gurry, product manager la MSN UK, la o zi dupa ce alti oficiali negasera existenta proiectului "Cred ca a fost vorba de o problema de comunicare interna", a spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO