Eveniment

Şoc la audierile mogulului Rupert Murdoch: Un protestatar a încercat să-l lovească pe magnat - VIDEO

Şoc la audierile mogulului Rupert Murdoch: Un protestatar a încercat să-l lovească pe magnat cu o plăcintă - VIDEO
19.07.2011, 18:56 698

Audierile din parlamentul britanic ale magnatului media RupertMurdoch şi a fiului său James au fost întrerupte în jurul orei19:00 (ora României), după ce un membru din public l-a atacat pemagnatul australian. Wendy Deng, soţia lui Murdoch l-a atacat peprotestatar şi a fost văzută lovindu-l în ultimul cadru înainte catransmisia să fie întreruptă, conform primelor informaţiidisponibile pe un blog găzduit de Financial Times.

Primele informaţii publicate de cotidianul britanic menţioneazăun protestatar care a intrat în sala în care aveau loc audierile cucâteva minute înainte de ora 19:00 (ora României). Protestataruls-a apropiat de Murdoch cu un obiect în mână, moment în care a fostinterceptat de soţia magnatului australian, Wendy Deng.

a fost văzută încercând să-l lovească pe protestatarcare s-a prăbuşit. Forţele de ordine au intervenit şi au scospersoana pe hol, în cătuşe. Pe faţa protestatarului a fostobservată în hol o substanţă albă care se pare că provenea de pe ofarfurie cu care încercase să-l lovească pe Murdoch. Se pare căsoţia lui Murdoch a luat farfuria căzută pe jos şi i-a trântit-o înfaţă.


Ulterior, crema albă a fost identificată drept spumă deras.Audierile au fost reluate la circa 15 minute după incident,fără accesul presei. Trnsmisiunea în direct a audierilor acontinuat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO