Eveniment

Şeful ANAF a fost chemat de Boc la Guvern, pentru discuţii pe tema vameşilor cercetaţi de corupţie

Şeful ANAF a fost chemat de Boc la Guvern, pentru discuţii pe tema vameşilor cercetaţi de corupţie

Autor: Mediafax

09.02.2011, 17:38 22

Şeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), SorinBlejnar, a fost chemat la Guvern de premierul Emil Boc, pentru odiscuţie pe tema vameşilor cercetaţi pentru corupţie, au declaratsurse oficiale.

Şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV), Radu TraianMărginean, audiat, miercuri, la sediul DNA Oradea, în dosarultraficului de influenţă din Vama Halmeu, a fost pus sub învinuirede procurori, fiind acuzat de luare de mită.

Oamenii de afaceri Liviu Florian şi Ion Savu şi Ioan Romeo Niţu,fost angajat al unui magazin duty-free, cercetaţi în cazultraficului de influenţă de la Vama Halmeu, unde fostul şef NicoletaDobrescu este acuzat de DNA că ar fi plătit 130.000 euro pentru aobţine funcţia, au fost reţinuţi joia trecută.

Ulterior, cele trei persoane reţinute în cazul mitei pentrupostul de şef al Vămii Halmeu au fost arestate, vineri seară, deTribunalul Satu Mare. Citi]i mai mult despre tema vameşilor cercetaţi de corupţie pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO