Eveniment

Rezultatul miraculos în Elveţia: după un meci în care a fost dominată categoric, România a reuşit sa scoată un egal neaşteptat în faţa Elveţiei 2-2

Rezultatul miraculos în Elveţia: după un meci în care...
19.06.2023, 23:56 186

Naţionala de fotbal a României a reuşit un rezultat miraculos de 2-2 în meciul cu Elveţia, egalând le ultima suta de metri dupa un meci în care a fost dominată total. 

Elveţia a deschis scorul în minutul 28 si apoi a marcat din nou în minutul 47, rezultat care a rămas neschimbat pe tabelă până în minutul 89, când România a reuşit să marcheze. Trei minute mai tarziu, Valentin Mihăilă a reuşit dubla si a marcat din nou, egalând pentru România. 

 Cu 17 şuturi la poartă şi posesie a balonului de 73%, Naţionala Elveţiei a dominat Nationala României pe tot parcursul meciului. 

 

Update: Cu două goluri marcate de Amdouni în prima repriză, în minutele 28 şi 41, Elveţia era victorioasă în minutul 90+2 al meciului din preliminariile Euro 2024, luni seara, pe Swissporarena, din Lucerna.

Mihăilă a redus din diferenţă, în minutul 89, din pasa lui Moruţan, după o pasă în careu a lui Moruţan.

Peste doar 3 minute, acelaşi Mihăilă a marcat golul egalizator, la capătul unui contraatac rapid, servit tot de Moruţan.

Elveţia a primit un penalty, în minutul 81, însă acesta a fost anulat de analiza arbitrilor VAR, intervenţia din careu a lui Manea la Steffen fiind considerată regulamentară.

După egalare, elveţienii au nimerit bara transversală, prin Bislimi, în minutul 90+7. La faza următoare, Puşcaş a scăpat din nou pe contraatac, a pasat pentru Moruţan, care a fost faultat din postură de ultim apărător, Steffen primind doar cartonaş galben.

România ocupă locul 2 în clasament, cu 8 puncte, prima poziţie fiind ocupată de Elveţia, cu 10 puncte.

România a trimis în total 3 şuturi, toate pe poartă, două din acestea fiind fructificate.

Elveţia a avut 16 ocazii de poartă, portarul romând Horaţiu Moldovan având cel puţin 4 intervenţii salvatoare

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO