Eveniment

Prinţul William şi Kate Middleton au devenit soţ şi soţie - GALERIE FOTO

Nunta regală din Marea Britanie a început - GALERIE FOTO

Nunta regală din Marea Britanie a început

Autor: Obretin Ana Maria

29.04.2011, 13:19 435

Prinţul William şi Kate Middleton au fost declaraţi căsătoriţi,vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care are loc lacatedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 deinvitaţi.

Kate Middleton a sosit la catedrala Westminster din Londra înjurul orei 13.00 (ora României), fiind îmbrăcată într-o rochie demireasă de culoarea fildeşului, cu trenă lungă.

Rochia este realizată din dantelă în partea de sus şi are undecolteu în formă de V destul de adânc. Rochia are mâneci lungi,mulate, din dantelă, iar în partea de jos fusta este foarte amplă,cu trenă lungă de trei metri, mai scurtă însă decât cea a rochieipurtate de prinţesa Diana la căsătoria sa cu prinţul Charles, în1981.

Kate Middleton nu poartă bijuterii opulente, adoptând un looksimplu, natural. Pe cap, mireasa poartă un voal, la care a asortato tiară cu diamante, iar buchetul de mireasă este mic, realizat dinflori mici albe.

Cei doi prinţi britanici au fost salutaţi cu urale de miile deoameni adunaţi de-a lungul traseului către catedralaWestminster.

Prinţul William poartă uniforma roşie oficială care corespundegradului de colonel în Irish Guards, un regiment din armata regalăde infanterie. La nunta sa cu Diana, prinţul Charles a purtatuniforma oficială a marinei regale britanice.

Prinţul Harry poartă la această ceremonie uniforma echivalentărangului de căpitan în Household Cavalry.

La puţin timp după sosirea celor doi prinţi britanici lacatedrala Westminster, familia Middleton a ajuns şi ea la catedralaWestminster.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William are loc la 30 deani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesaDiana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra.Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unuiaccident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-acăsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

GALERIEFOTO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO