Eveniment

Premii BM pentru tinerii manageri

24.05.2006, 00:00 16

Zece dintre cei mai eficienti tineri manageri romani au fost premiati luni-seara in cadrul primei editii a Galei Premiilor Business Magazin. Cei zece manageri premiati au fost selectati din Catalogul "100 tineri manageri de top" care a aparut in luna aprilie, editat de revista Business Magazin (BM). Juriul a fost format din patru specialisti in resurse umane.

In cadrul Galei, au fost acordate cinci premii pentru performanta in cinci din cele mai importante domenii de activitate. Premiantii au fost Dragos Dinu, CEO A&D Pharma (consumer markets); Dorin Gherman, director general si presedinte Rompetrol (industrial markets); Daniel Ionescu, director BitDefender (IT&C); Cornel Marian, investment mana-ger Oresa Ventures (financial services); Bogdan Georgescu, director general Colliers (servicii). Dan Ostahie, presedintele Altex, a luat premiul pentru cel mai bun manager an-treprenor.

Premiile speciale au fost decernate lui Sergiu Puianu, directorul departamentelor de Vanzari Produse de Trezorerie, respectiv de Administrare Active si Pasive in cadrul HVB Bank (bancherul care administreaza cei mai multi bani), Emmei Popa-Radu, partener Ad-vent International (pentru administrarea fondului cu cele mai spectaculoase exit-uri), lui Mihai Ghyka, directorul Interbrew (cel mai polivalent manager) si lui Codrut Pascu, managing director Roland Berger (managerul cu cea mai spectaculoasa cariera interna-tionala). A doua editie a catalogului "100 tineri manageri de top" va aparea anul viitor, intr-o varianta extinsa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO