Eveniment

Ponta, replică pentru Iohannis: Dacă ai fost condamnat că ai furat o casă, trebuie să-ţi dai demisia

Ponta, replică pentru Iohannis: Dacă ai fost condamnat...

Autor: Cristi Citre

14.06.2016, 15:46 1522

''Dacă ai fost condamnat definitiv şi irevocabil de o instanţă că ai furat o casă cu acte false, trebuie să-ţi dai demisia. Dacă ai ajuns în instanţă trimis de ANI şi ai tras de timp să ajungi preşedinte ca să scapi pe o situaţie pe care toţi ceilalţi primari până la tine au fost declaraţi incompatibili, trebuie să-ţi dai demisia'', a declarat Victor Ponta.

El nu i-a uitat preşedintelui nici declaraţia de după tragedia din clubul Colectiv, când Iohannis a afirmat că ''a fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă'', referindu-se la demisia lui Ponta din funcţia de prim-ministru.

''Dacă te foloseşti de moartea unor oameni la 24 de ore după ca să obţii un avantaj politic, asta înseamnă lipsă de integritate'', a subliniat social-democratul.

''Deci, dacă tu n-ai integritate, mai bine să nu vorbeşti. Domnul Iohannis când tace, nu câştigă, dar pierde mai puţin. Când vorbeşte pierde foarte mult'', a mai adăugat Victor Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis a insistat luni, în cadrul unei declaraţii de presă pe tema alegerilor locale, pe tema integrităţii aleşilor, fie ei locali sau parlamentari. ''Administraţie se poate învăţa, politica se poate învăţa, integritatea însă nu. Un politician ori este integru, ori nu este integru, iar pentru o comunitate este foarte important să aleagă un om integru, indiferent dacă vorbim de alegeri locale sau alegeri parlamentare'', a declarat Klaus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO