Eveniment

Paturile destinate pacienţilor cu Covid au fost suplimentate în spitalele din Capitală

Paturile destinate pacienţilor cu Covid au fost...

Autor: Cosmin Pirv

04.09.2021, 18:00 90

Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă a anunţat sâmbătă că numărul de paturi destinate pacienţilor cu Covid a fost suplimentat în această săptămână în spitalele din Capitală.

„Deja au fost suplimetate paturile pentru Terapie Intensivă. Deja Babeşul a cerut şi a primit aviz de la DSP pentru suplimentare. Mai mult, Spitalul Universitar de Urgenţă a pus la dispoziţie aproximativ 250 de paturi pentru pacienţi Covid, din care 28 de paturi pentru Terapie Intensivă şi 20 de paturi pentru Terapie intermediară”, a declarat Ioana Mihăilă..

Ea a apus că a vizitat în cursul săptămânii aripa din clădirea Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti care este destinată pacienţilor Covid şi unde există în continuare paturi atât de Terapie Intensivă, cât şi de tratement normal pentru pacienţi.

Ministrul Sănătăţii a spus că majoritatea spitalelor din Capitală care sunt plurispecializate au ambele tipuri de circuite, Covid şi non-Covid, dar că pacienţii infectaţi cu noul coronavirus sunt primiţi şi în toate spitalele care au secţii de boli infecţioase sau de pneumologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO