Eveniment

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: zeci de tone de donaţii au fost colectate la Centrul de la Arena Naţională, Centrul Bebe de Bucureşti şi Centrul de Economie Circulară

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: zeci de tone de...

Autor: Dorin Oancea

04.03.2022, 20:50 2217

46 tone de donaţii au fost colectate la Centrul de la Arena Naţională, din care 40 de tone au fost aduse vineri de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, iar 18 tone de donaţii au fost strânse la Centrul Bebe de Bucureşti şi Centrul de Economie Circulară, anunţă primarul Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei a scris pe Facebook că donaţiile au fost strânse de copii, părinţi, profesori, pensionari bucureşteni, reprezentanţi ai ONG-urilor, ai parohiilor din Capitală şi ai firmele private.

3211 persoane au fost asistate la Gara de Nord, la Punctul de informare şi Coordonare al DGASMB. 98 de refugiaţi au fost cazaţi şi încă 43 au locuri rezervate pentru seara de vineri.

La Ambasada Ucrainei a fost deschis un nou punct pentru distribuirea de hrană, ceai, dulciuri pentru refugiaţii care vin pentru acte, mai spune primarul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO