Eveniment

Ministerul Sănătăţii a avut astăzi prima dezbatere pe tema reformei din sănătate. A participat Academia de Ştiinţe Medicale

Autor: Ioana David

05.01.2012, 18:10 177

Primele discuţii pe tema proiectului privind legea sănătăţii au fost purtate astăzi de către iniţiatori şi Academia de Ştiinţe Medical din România, a anunţat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

"La întâlnire, ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, preşedintele CNAS, Lucian Duţă şi Cristian Vlădescu, preşedintele Comisiei prezidenţiale şi directorul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică şi Management Sanitar au făcut o prezentare asupra modificărilor esenţiale pe care proiectul de act normativ le va aduce în sistemul sanitar", se arată în comunicatul instituţiei.

În următoarea perioadă, Ministerul Sănătăţii va organiza mai multe întâlniri cu asociaţiile profesionale, asociaţiile civile, patronate şi sindicate pentru a explica noile prevederi legislative şi pentru a primi observaţiile şi propunerile din partea acestora, a mai anunţat instituţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO