Eveniment

Metroul circulă pe un singur fir în zona Eroii Revoluţiei

Metroul circulă pe un singur fir în zona Eroii Revoluţiei

Autor: Mediafax

03.01.2011, 16:12 28

O garnitură de metrou s-a defectat, luni după-amiază, în staţiaEroii Revoluţiei, călătorii aflaţi în trenul următor pe direcţiaIMGB - Pipera fiind obligaţi să aştepte peste o jumătate de orăpentru a ajunge în staţie, informează Mediafax.

Incidentul a fost cauzat de un tren care s-a defectat chiar înstaţia Eroii Revoluţiei. Călătorii care se aflau în trenul următor,pe acelaşi sens de mers, au fost anunţaţi iniţial că trenul în carese află va staţiona în tunel pentru 30 de secunde. După câtevaminute, li s-a comunicat că staţionarea se prelungeşte cu alte 30de secunde, pentru ca după alte câteva minute bune să fie anunţaţide reprezentanţii firmei care asigură paza trenurilor că există oproblemă tehnică la garnitura de metrou din faţa lor.

După estimările martorilor, trenul a rămas blocat în tunelpentru mai bine de 30 de minute, timp în care acesta a fost cuplatcu cel defect, din faţă, pe care l-a împins pe linie pentru a puteasă ajungă în staţie şi să debarce pasagerii. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO