Eveniment

Jaf armat pe autostrada Bucureşti-Piteşti: 23 kg aur furate dintr-o maşină

Jaf armat pe autostrada Bucureşti-Piteşti: 23 kg aur furate dintr-o maşină

Autor: Mediafax

09.08.2011, 14:42 2234

Trei persoane, aflate într-o maşină de culoare neagră, au oprit,pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, Volkswagenul Passat din care auluat din portbagaj 22,7 kilograme de bijuterii, dar şi cheileautoturismului, apoi au demarat către Piteşti, informează PoliţiaRomână.


Marţi, în jurul orei 10.50, Inspectoratul de Poliţie al JudeţuluiArgeş a fost sesizat cu privire la faptul că la kilometrul 83, peAutostrada Bucureşti - Piteşti, două persoane care se deplasau cuun VW Passat au fost oprite în trafic de trei bărbaţi care se aflauîntr-un alt autoturism, de culoare neagră.


"Aceştia aveau feţele acoperite şi, prin ameninţare, au luat dinportbagajul autoturismului oprit cantitatea de 22,7 kg. debijuterii, despre care victimele afirmă că sunt din aur",precizează sursa citată.


Totodată, cei trei au deposedat victimele şi de cheileautoturismului cu care acestea se deplasau, dispărând în direcţiaPiteşti.


La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Inspectoratului dePoliţie al Judeţului Argeş care continuă cercetările, subcoordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrulInspectoratului General al Poliţiei Române.

Au fost instituite filtre în judeţele limitrofe şi dispuse măsuriconcrete prevăzute pentru astfel de situaţii, pentru identificareaşi prinderea suspecţilor, la acest moment neexistând niciun fel deinformaţii suplimentare.


Bijuteriile furate aparţin unei firme din Bucureşti, Diamanti Veri,condusă de un cetăţean turc, susţin surse judiciare, care auprecizat că aurul nu era asigurat.
Valorea bijuteriilor furate ar depăşi un milion de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO