Eveniment

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, invitatul special al Galei ZF 10 ani

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, invitatul special al Galei ZF 10 ani
23.11.2008, 19:10 21

Criza financiara trebuie privita ca o oportunitate de crestere si de a face averi, au fost de parere oamenii de afaceri si antreprenorii prezenti la "Gala ZF 10 ani" unde au fost premiati oamenii, brandurile si companiile care au marcat economia in ultimii zece ani. Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a fost invitatul special al Galei.

"Daca privim lucrurile din perspectiva evolutiei pe termen lung a societatii romanesti, deceniul de cand exista Ziarul Financiar marcheaza o cotitura radicala, pe care am putea-o compara cu perioada de mare avant de dupa Primul Razboi Mondial si crearea Romaniei Mari", a spus guvernatorul BNR.
Referindu-se la actuala situatie economica, omul de afaceri Dinu Patriciu, premiat pentru cea mai mare tranzactie privata, crede ca traversam o perioada de oportunitati. "Avem o sansa colosala de a creste tocmai datorita crizei, daca reusim sa atragem companii care se relocheaza si capital strain. Numai in timp de criza se pot face averi, nu intr-o economie stabila."

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO