Eveniment

Femeile care au pe mana peste 4 miliarde de euro

Femeile care au pe mana peste 4 miliarde de euro
08.03.2010, 23:08 30

Mariana Gheorghe si Liliana Solomon domina autoritar topul celormai puternice femei din businessul romanesc. Impreuna, cei doi CEOadministreaza afaceri de peste 4,3 miliarde de euro, adicaechivalentul a aproape 4% din PIB, sunt prietene, iar saptamanatrecuta au vorbit impreuna pentru prima oara despre cele maidificile momente din cariera lor si despre sfaturile lor pentrutinerii manageri romani.

"Nu suntem in competitie, chiar suntem foarte buneprietene".

Mariana Gheorghe zambeste larg cand face aceasta afirmatie. Oleaga multe de Liliana Solomon: copilaria la Cluj, studiile instrainatate, experientele de management de la Londra si nu numai,multiculturalitatea si mai ales administrarea, de cativa aniincoace, a doua dintre cele mai mari afaceri din Romania.

Mariana Gheorghe si Liliana Solomon au privit impreuna in urmasi si-au detaliat atat experientele ca CEO, precum si planurile deviitor, in prima editie a "Meet the CEO", un eveniment BUSINESSMagazin care si-a propus sa aduca fata in fata membri marcanti aicomunitatii de business cu manageri si oameni de afaceri dindiverse domenii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO