Eveniment

Editorii au vandut mai mult, dar au mers tot pe pierdere

01.11.2004, 00:00 10

Grupul Editorilor si Difuzorilor de Presa (GEDP), societate listata pe Bursa de Valori, a inregistrat in primele noua luni ale anului o pierdere de 4,6 miliarde de lei (aproximativ 115.000 euro), de peste doua ori mai mare comparativ cu pierderea din 2003 in aceeasi perioada.
Societatea a realizat in primele trei trimestre o cifra de afaceri de 11,7 miliarde de lei (288.000 euro). GEDP are ca actionari majoritatea trusturilor si societatilor de distributie de presa din Romania, compania fiind infiintata la initiativa Clubului Roman de Presa si a Patronatelor Difuzorilor de Presa si de Carte  din Bucuresti.
Societatea a derulat anul trecut o oferta publica primara in vederea listarii pe piata de capital, oferta de actiuni de 3,4 miliarde de lei fiind subscrisa integral. Actiunile societatii au fost listate in acest an la Bursa de Valori in categoria titlurilor necotate. Ultima tranzactie cu aceste actiuni s-a perfectat la pretul de 150.000 lei/actiune. La acest pret, capitalizarea bursiera a companiei este de 1,4 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO