Eveniment

Daniel Rosner, OxidOS: În următoarea perioadă, investiţiile în cercetare trebuie să fie concentrate pe acele IMM-uri care construiesc produse globale, produse care se vând în afara ţării

Videoconferinţa ZF & BRD „Cercetare – inovare prin programul operaţional 2021-2027”

Daniel Rosner, business development manager, în cadrul start-up-ului deep-tech OxidOS

Daniel Rosner, business development manager, în cadrul start-up-ului deep-tech OxidOS

Autor: Ramona Cornea

„Noi, oricât de mult vom creşte din punct de vedere economic, avem o ţară de dimensiuni mici, iar orice companie care vinde doar în România se limitează foarte mult ca potenţial de creştere.”

În următoarea perioadă, investiţiile în cercetare trebuie să fie concentrate pe acele IMM-uri care construiesc produse globale, produse care se vând în afara ţării, este de părere Daniel Rosner, business development manager, în cadrul start-up-ului deep-tech OxidOS din Cluj, care lucrează la dezvoltarea unui sistem de operare şi unelte de dezvoltare software pentru industria auto.

„Cred că este un lucru important pentru noi ca ţară ca în următoarea perioadă aceste investiţii în cercetare să fie concentrate pe acele start-up-uri, pe acele IMM-uri care construiesc produse globale, produse care se vând în afara ţării. Pentru noi, de exemplu, primele pieţe vor fi cel mai probabil Germania, Italia, Franţa, ceea ce este important pentru noi, ca ţară. Noi, oricât de mult vom creşte din punct de vedere economic, avem o ţară de dimensiuni mici, iar orice companie care vinde doar în România se limitează foarte mult ca potenţial de creştere”, a declarat Daniel Rosner în cadrul videoconferinţei ZF & BRD „Cercetare – inovare prin programul operaţional 2021-2027”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO