Eveniment

BUSINESS Magazin prezintă noua generaţie de 100 Tineri Manageri de Top

BUSINESS Magazin prezintă noua generaţie de 100 Tineri Manageri de Top

Autor: Obretin Ana Maria

27.05.2011, 14:03 745

BUSINESSMagazin apare luni împreună cu cea de-a şasea ediţie acatalogului 100 Tineri Manageri de Top, singura publicaţie dinRomânia ce dezvăluie anual manageri care, deşi au până în 40 deani, conduc business-uri de zeci sau sute de milioane de euro.

Lansarea oficială a catalogului va avea loc la GalaPremiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri deTop din 31 mai, un eveniment la care BUSINESSMagazin va decerna 11 premii unor manageri incluşi înanuar şi va aduce în prim-plan viziunea noii generaţii dinbusiness-ul românesc.

Ediţia din acest an a catalogului 100 Tineri Manageri de Topeste povestea unor câştigători - a managerilor şi antreprenorilorcare au înfruntat criza şi care ar putea dicta creşterea economicăîn următorii ani.

"Tinerii manageri pe care îi prezentăm în catalog au trecut prinprobele de foc ale ultimilor ani: creşterea economică, exuberanţa,euforia, căderea, o nouă cădere, adaptarea, speranţa de acum. Ei auscris 100 de poveşti de succes, despre oameni din cele maiimportante şi dinamice companii din România. Catalogul nostru nueste un top, este lipsit de ierarhii. Orice tânăr manager prezentateste un lider, astfel că avem 100 de ocupanţi ai primului loc",spune Dorin Oancea, redactor-şef al BUSINESSMagazin.

Managerii selectaţi în anuar au până în 40 de ani, au atinsperformanţa în afaceri şi profesie şi sunt recunoscuţi în domeniullor de activitate. Conduc companii sau mari divizii şi au pe mânăafaceri de zeci sau sute de milioane de euro. În cazul fiecăruia,BUSINESS Magazin dezvăluie care a fost drumul lui profesional, ceexperienţe hotărâtoare a avut în carieră şi ce decizii de businessimportante a luat.

Profilurile managerilor sunt grupate pe domenii: serviciifinanciare, IT&C, pieţe industriale, pieţe de consum şi alteservicii. Acestora li se adaugă o selecţie de expaţi în România,pentru a forma un portret de grup al tinerilor manageri desucces.

Catalogul 100 Tineri Manageri de Top va putea fi cumpărat de lapunctele de difuzare a presei împreună cu ediţia BUSINESS Magazindin 30 mai, la preţul de 25 lei, şi va fi distribuit gratuitabonaţilor revistei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO