Eveniment

BUSINESS Magazin, la ediţia 300

17.10.2010, 16:23 20

Cele mai interesante idei şi strategii de afaceri dezvăluitepentru BUSINESS Magazin în decursulultimilor şase ani de lideri ai mediului de afaceri sunt reunite înnumărul 300 al revistei, care apare luni, 18 octombrie.

Ediţia aniversară BUSINESS Magazin grupează 300de filozofii de afaceri ale unor executivi şi antreprenori careşi-au pus amprenta asupra business-ului local. De la MişuNegriţoiu, Ion Ţiriac şi Radu Gheţea la Liliana Solomon, MarianaGheorghe şi Dan Şucu, declaraţiile managerilor scot la ivealăconcepţia lor de afaceri în maniera clară şi accesibilă în careBUSINESS Magazin a abordat toate subiectele, din 6 octombrie 2004,data apariţiei primului număr, până în prezent.

"Este foarte important să ne amintim aşa cum se vedea România şiviaţa noastră în fiecare săptămână, prin vorbele celor care făceauagenda zilei: antreprenorii din IT şi telecom care îşi vindeauafacerile în 2006, consultanţii care nu îşi mai vedeau capul defuziuni şi achiziţii prin anul 2007, dezvoltatorii imobiliari carefăceau profituri uriaşe până în 2008 sau managerii care se declarauprofund surprinşi de efectele pe care criza internaţională le-aavut în România începând din 2009", spune Ionuţ Bonoiu,redactor-şef BUSINESS Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO