Eveniment

Alţi patru români morţi din cauza COVID-19. Numărul de decese a ajuns la 314

Alţi patru români morţi din cauza COVID-19. Numărul...

Autor: Laura Buciu

12.04.2020, 20:11 297

Alţi patru români au murit din cauza coronavirusului, în prezent fiind 324 decese, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Un bărbat de 41 de ani, din judeţul Gorj, care s-a întors din Anglia în data de 5 aprilie, a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, la ATI, în stare grava din data de 10 aprilie. În aceeaşi zi s-a recoltat probă pentru COVID-19, iar rezultatul pozitiv a venit în 11 aprilie. Bărbatul, care suferea şi de obezitate, a murit în 10 aprilie.

O femeie de 77 de ani din judeţul Suceava, contact cu un caz confirmat, a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava în data de 27 martie, când s-au recoltat şi probe pentru COVID-19. Rezultatul a venit în 2 aprilie, iar ea a murit în 11 aprilie. Suferea şi de poliartrită reumatoidă, în tratament cu methotrexat.

Un bărbat de 57 de ani din judeţul Suceava,internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, la Pneumologie, în data de 10 martie, pentru osteomielită costală cronică cu stafilococ auriu, a murit în 11 aprilie. Lui i s-a recoltat probă pentru COVID-19 în data de 25 martie şi rezultatul a venit în 30 martie. Comorbidităţi: osteomielită costală cronică cu stafilococ auriu , HTA, bronşită cronică.

Unui bărbat de 69 de ani din judeţul Suceava, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 6 aprilie. Rezultatul pozitiv a venit în data de 8 aprilie, iar bărbatul a murit în data de 10 aprilie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip II, BPOC, AVC.

De la începutul pandemiei în România au murit 314 persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO