Eveniment

Aida Nechifor, prima şefă a combinatului siderurgic Liberty Galaţi, a trecut pe o funcţie la nivel european. Prasanta Mishra, directorul executiv, conduce operaţiunile de la Galaţi

Prasanta Mishra, directorul executiv al combinatului Liberty Galaţi

Prasanta Mishra, directorul executiv al combinatului Liberty Galaţi

Autor: Răzvan Botea

04.10.2023, 08:37 329

Aida Nechifor, prima şefă a combinatului siderurgic Liberty Galaţi, a trecut pe o funcţie la nivel european, în cadrul departamentului de sustenabilitate. Conducerea executivă a combinatului din Galaţi este asigurată de Prasanta Mishra.

„Aida Nechifor a fost numită în funcţia de director al departamentului de risc şi sustenabilitate pentru Liberty Steel Group Europa în luna iunie, pentru a coordona programele europene de risc şi sustenabilitate esenţiale pentru evoluţia constantă a Liberty într-o companie sustenabilă, care are în centrul obiectivelor sale transformarea Greensteel“, au transmis reprezentanţii Liberty Galaţi, pentru ZF.

Aida Nechifor a condus executiv din mai 2021 combinatul Liberty din Galaţi - cel mai mare producător integrat de oţel din România -, după ce anterior a fost directorul financiar al companiei. Ea  s-a alăturat echipei de la Galaţi în urmă cu 20 de ani ca economist, devenind apoi lider al echipelor locale de vânzări, contabilitate, raportare financiară, planificare şi analiză. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO