Aida Nechifor, prima şefă a combinatului siderurgic Liberty Galaţi, a trecut pe o funcţie la nivel european. Prasanta Mishra, directorul executiv, conduce operaţiunile de la Galaţi

Autor: Răzvan Botea 04.10.2023

Aida Nechifor, prima şefă a combinatului siderurgic Liberty Galaţi, a trecut pe o funcţie la nivel european, în cadrul departamentului de sustenabilitate. Conducerea executivă a combinatului din Galaţi este asigurată de Prasanta Mishra.

„Aida Nechifor a fost numită în funcţia de director al departamentului de risc şi sustenabilitate pentru Liberty Steel Group Europa în luna iunie, pentru a coordona programele europene de risc şi sustenabilitate esenţiale pentru evoluţia constantă a Liberty într-o companie sustenabilă, care are în centrul obiectivelor sale transformarea Greensteel“, au transmis reprezentanţii Liberty Galaţi, pentru ZF.

Aida Nechifor a condus executiv din mai 2021 combinatul Liberty din Galaţi - cel mai mare producător integrat de oţel din România -, după ce anterior a fost directorul financiar al companiei. Ea  s-a alăturat echipei de la Galaţi în urmă cu 20 de ani ca economist, devenind apoi lider al echipelor locale de vânzări, contabilitate, raportare financiară, planificare şi analiză.