Eveniment

42.500 € pentru productie de plasa pentru constructii

14.09.2009, 19:11 1392

Firma OOPS din Suceava, care produce plasa zincata pentruconstructii si care anul trecut a rulat afaceri de peste 340.000 deeuro, va primi fonduri europene nerambursabile de 42.500 de europentru extinderea activitatii prin achizitionarea unei liniicomplete pentru productia de plase sudate.

Catalin Nastase, care din 2004 a preluat OOPS, a depus anultrecut in iunie proiectul "Eficientizarea activitatii de productiein cadrul OOPS SRL" cu o valoare de 71.300 de euro in cadrulProgramului Operational Regional (POR), operatiunea "Sprijinireamicrointreprinderilor".

"Voiam sa ne extindem activitatea si sa producem si plasasudata. In acest sens aveam nevoie de o linie de productie, iaranul trecut am avut oportunitatea de a depune un proiect pentruaccesarea de fonduri europene prin care primim o parte din baniiinvestiti", spune Nastase.

Proiectul care are o singura etapa de implementare pe o perioadade trei luni de zile a fost semnat anul acesta in iunie. "Cautamsolutii pentru a obtine partea de cofinantare. Avem mai multevariante, intre care atragerea unei persoane care sa devina asociatsi care sa vina cu fonduri in firma. Ca ultima varianta luam incalcul apelarea la un credit bancar", spune el.

OOPS are in prezent trei angajati si detine o hala de productiea plasei zincate care cu o suprafata de 500 mp si o capacitatezilnica de productie de 2-3 tone. "Vom mai angaja inca sase oamenidupa ce vom achizitiona noua linie de productie."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO