Constructii & Imobiliare

Se dezgheaţă construcţiile: Octagon a semnat contracte de 24 mil. euro în primele trei luni

Se dezgheaţă construcţiile: Octagon a semnat contracte...

Autor: Andreea Neferu

08.04.2015, 15:38 1084

Compania de construcţii Octagon, controlată de oamenii de afaceri Alexandros Ignatiadis şi Paschalis Paganias, a semnat contracte de circa 24 de milioane de euro în primul trimestru, cel mai mare fiind cel pentru realizarea lucrărilor de arhitectură, instalaţii, electrice şi sanitare pentru o clădire din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus din Capitală, dezvoltat de belgienii de la Atenor. Valoarea contractului semnat de Octagon este de circa 12 milioane de euro.

De asemenea, Octagon a mai semnat un contract pentru lucrări geotehnice pentru extinderea City Park Mall, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI, dar şi pentru proiectul de birouri Timpuri Noi Building Complex din Capitală, unde constructorul a fost subcontractat de compania israeliană Danya Cebus. Un alt proiect contractat de Octagon este cel pentru lucrările de incintă şi excavaţii pentru ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park Residence din Bucureşti. Octagon a înregistrat anul trecut afaceri de circa 13 milioane de euro. Compania mai are o subsidiară şi în Irak, iar recent a semnat un contract în Bagdad pentru construcţia unui spital cu o capacitate de 100 de paturi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO