Constructii & Imobiliare

20 de vile noi vor fi livrate primăvara aceasta în Corbeanca

20 de vile noi vor fi livrate primăvara aceasta în Corbeanca. Galerie FOTO

20 de vile noi vor fi livrate primăvara aceasta în Corbeanca. Galerie FOTO

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.03.2016, 12:46 1943

Dezvoltatorul Atlantis România finalizează primăvara aceasta investiţia de 3 milioane de euro în proiectul Omnis Residence din Corbeanca, un ansamblu de vile construit într-o zonă limitrofă Pădurii Buciumeanca. Complexul numără 20 de vile, iar investiţiile au fost începute din 2011, odată cu lucrările de infrastructură.

Preţurile celor trei tipuri de vile disponibile la vânzare pornesc de la aproape 117.000 de euro, prin agentul exclusiv al proiectului, Camino, iar planul dezvoltatorului este să ajungă la un total de 50 de vile finalizate.

“Cererea pentru vile în zona Corbeanca a crescut, pe măsură ce zonele mai apropiate de Bucureşti – Băneasa şi Pipera – s-au aglomerat foarte mult. Conexiunea bună cu Capitala, în special cu hub-ul de birouri din nord, atrage clientela care lucrează în această zonă şi caută mai mult spaţiu şi nivel redus de poluare pentru o reşedinţă”, se arată în comunicatul transmis de companie.

Atlantis România face parte din grupul elveţian New Real Estate Holding, care dezvoltă proiecte rezidenţiale şi industriale în Rusia, Bulgaria, Elveţia, Israel şi SUA. În România, compania este prezentă din 2006, investiţiile totale depăşind 15 milioane de euro. Dezvoltatorul are în portofoliu un alt proiect rezidenţial în Domneşti şi terenuri pentru proiecte viitoare rezidenţiale şi industriale în mai multe zone din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO