Companii

Victor Patrichi, un antreprenor care a pus bazele reţelei de anticariate Târgul Cărţii, a investit 170.000 de euro într-o librărie pentru copii în centrul Capitalei

La subsolul magazinului se vor desfăşura şi evenimente precum lansări de carte şi sesiuni de citit, ateliere de storytelling şi seminarii de parenting.

La subsolul magazinului se vor desfăşura şi evenimente precum lansări de carte şi sesiuni de citit, ateliere de storytelling şi seminarii de parenting.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.04.2023, 16:30 882

Victor Patrichi a pornit afacerea Târgul Cărţii în 2012, cu o investiţie de aproximativ 50.000 de euro, mai întâi pentru a dezvolta site-ul cu acelaşi nume, apoi pentru a instala rafturile din magazinele fizice, după cum povestea el în cadrul proiectului ZF Afaceri de la zero.

Târgul Cărţii, un business cu o reţea de anticariate, fondat de Victor Patrichi, a deschis în centrul Bucureştiului o librărie pentru copii, cu o investiţie de 120.000 de euro pentru aprovizionarea stocurilor din magazinul fizic şi din cel online şi de 50.000 de euro pentru reamenajarea spaţiului şi dezvoltarea site-ului. Librăria, care poartă numele Citilă, funcţionează totodată şi ca spaţiu educaţional şi a luat locul fostului magazin Târgul Cărţii.

„Ideea de a înfiinţa Citilă, o librărie dedicată copiilor, s-a născut în 2015, când am înregistrat oficial do­meniul cu acelaşi nume. Mă gândeam la un nume care să fie haios, să aibă legătură cu copiii, un nume de poveste şi practic aşa a apărut Citilă“, spune Victor Patrichi, fondatorul afacerii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO