Companii

Un parc industrial nou din Oradea a atras investiţii de 15 milioane de euro de la opt companii

Un parc industrial nou din Oradea a atras investiţii de...

Autor: Simona Tatu

11.07.2017, 00:04 1085

Parcul industrial Eurobusiness III din Oradea, care va deveni operaţional la sfârşitul anului, a atras investiţii totale de 15 milioane de euro de la opt com­pa­nii care vor crea 225 de locuri de muncă în judeţul Bihor. Până acum, în infra­struc­tura parcului primăria a investit deja 4,4 milioane de lei (1 mil. euro), urmând a mai investi şi pentru realiza­rea de lucrări de infrastructură rutieră.

Parcul industrial Eurobusiness III se află în afara oraşului Oradea, în apro­pie­rea drumului industrial care face legă­tura cu E60, ce leagă Oradea de Vama Borş, la intrarea din Ungaria. 

Terenul pe care este amplasat parcul este deţinut de municipalitatea Ora­dea. Primăria a mai dezvoltat alte două parcuri industriale, unul dintre ele fiind cofinanţat cu fonduri europene.

„În acest moment, în Parcul indus­tri­al III din Oradea există opt companii care şi-au asumat investiţii în valoare totală de 15 milioane de euro şi crearea a 225 de locuri de muncă. Domeniile în care activează aceste companii sunt pro­duc­ţia de încălţăminte, logistică, trans­port, comerţ cu lubrifianţi şi piese auto“, a spus Kovacs Laszlo, directorul general al Parcului industrial Eurobusiness III.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO