Business Construct

Parc industrial de zece hectare după o investiţie de 20 mil. lei la Sfântu Gheorghe

Parc industrial de zece hectare după o investiţie de 20...

Autor: Simona Tatu

30.06.2017, 00:05 685

„Sunt câteva companii de pro­ducţie şi din domeniul logistic care şi-au manifestat interesul de a investi în parc.“

Parcul Industrial Sepsiipar din Sfântu Gheorghe (judeţul Covasna) a fost finalizat la sfârştiul anului trecut în ur­ma unei investiţii de 4,5 mil. euro care a presupus amenajarea unui teren de 10,7 hectare care încă aşteaptă primii in­ves­titori.

„Lucrările au început în luna martie a anului 2014 şi au fost finalizate în iunie 2016, iar titlul de parc industrial l-am obţinut în decembrie anul trecut. Va­loarea investiţiei s-a ridicat la 20,5 mi­lioane de lei (4,5 milioane de euro)“, a spus Zsombori Laszlo, directorul ge­neral al parcului industrial.

În prezent, există companii care şi-au manifestat interesul să investească în parc, urmând ca în perioada urmă­toare să se semneze contractele cu acestea. „Sunt câteva companii de pro­ducţie şi din domeniul logistic care şi-au manifestat interesul de a investi în parc. Sperăm ca într-o lună să semnăm contractele cu două-trei dintre ele“, a mai spus Zsombori Laszlo. El nu a oferit numele companiilor care ar putea ajunge în parcul industrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO