ZF 24

Primăria Sfântu Gheorghe investeşte 25 mil. lei în realizarea unui parc industrial

Primăria Sfântu Gheorghe investeşte 25 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

10.06.2013, 17:33 257

Primăria Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, derulează un proiect european în valoare totală de aproximativ 25 mil. lei (5,5 mil. euro) pentru realizarea unui parc industrial cu o suprafaţă totală de aproape 17 hectare. Până în prezent, în cadrul acestui proiect a fost demarată licitaţia publică pentru lucrările de execuţie, urmând ca anunţarea rezultatelor să aibă loc în data de 13 iunie.

Proiectul presupune demolarea vechilor clădiri existente pe terenul de la Câmpul Frumos, localitate situată la 2 km de municipiul Sfântu Gheorghe, planificarea şi reamenajarea spaţiilor, precum şi lucrări de construire a infrastructurii. Investiţia prevede construirea a două clădiri, aripa administrativă a parcului industrial, care practic va servi la funcţionarea acestuia, respectiv o clădire unde vor funcţiona ateliere de teatru şi vor fi pregătite decorurile pentru spectacole, potrivit primăriei din Sfântu Gheorghe. Conform unor informaţii anterioare ale Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în viitorul parc industrial din localitatea Câmpul Frumos îşi vor putea desfăşura activitatea 12 societăţi comerciale, acestea putând oferi până la 450 de locuri de muncă.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO