Companii

Un sfârşit, un nou început, în plină pandemie: Am văzut cum s-au schimbat modele de business – de la producţie de obiecte vestimentare la viziere sau măşti, de la entertainment la platformă de evenimente online

Un sfârşit, un nou început, în plină pandemie: Am...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.04.2021, 17:45 101

♦ Dan Lazăr, Cristina Tămăslăcaru, Denisa şi Ştefan Radu sunt doar câţiva antreprenori care au fost nevoiţi să închidă businessuri din cauza pandemiei, dar care au luat-o de la capăt cu noi proiecte antreprenoriale, în alte industrii.

De la curăţătorie la design vestimentar sau de la şcoală de tenis la imobiliare. Aşa au fost nevoiţi să se reconfigureze câţiva dintre antreprenorii români, care puseseră bazele unor afaceri de la zero ce nu au mai putut rezista odată cu venirea pandemiei, scrie revista săptămânală Business Magazin.

Totuşi, când pandemia le-a pus o piedică din cauza căreia întregul plan de business s-a dat peste cap, ei nu s-au refugiat în statutul mult mai confortabil de angajat, ci au ales să o ia de la capăt tot pe cont propriu, dar în alte domenii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO