Companii

Ce puteţi citi în cel mai nou număr al Business MAGAZIN: Burnoutul, „ediţia de pandemie“

Ce puteţi citi în cel mai nou număr al Business...

Autor: Ioana Matei

13.04.2021, 00:05 71

► Burnoutul este un fenomen amplificat de criza sanitară actuală, cu un impact devastator atât la nivel de individ, cât şi de organizaţie. Citiţi în cel mai recent număr al revistei cum apare fenomenul, în ce meserii se manifestă cel mai des, care sunt simptomele, cum îl putem preveni şi la ce soluţii pot apela angajaţii şi companiile pentru tratarea lui.

► Rail Hub Transylavnia, compania care operează un terminal de cereale intermodale în judeţul Arad, a pus în mişcare la începutul anului primul tren combo, format din vagoane convenţionale şi containere, care face legătura între vestul României şi portul Constanţa. Care sunt noile destinaţii deschise astfel pentru agricultura românească?

► Beefast a fost lansat la final de 2019 cu scopul de a bate recordurile în materie de timpi de livrare. Cu o viteză medie de 55 de minute, start-up-ul românesc „a prins aripi” şi în materie de dezvoltare a businessului. Accelerat de valul pandemiei, acesta se va extinde în Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj.

► În loc de roţi şi ghidoane, de pe biciclete „dispar acum pinioane, schimbătoare şi chiar şi lanţuri”… iar proprietarul unui magazin de biciclete din Londra crede că aceasta nu este opera unor hoţi obişnuiţi. Este penurie de biciclete şi o criză de piese de schimb în toată lumea. 

Citiţi despre toate aceste subiecte, dar şi multe altele, în cel mai nou număr din Business MAGAZIN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO