Companii

Scorseze Security va asigura paza obiectivelor şi bunurilor SNR, contract estimat la 24,17 mil. lei

Autor: Adrian Dumitrache

09.03.2011, 17:34 119

Societatea Scorseze Security International a câştigat licitaţiapentru furnizarea de servicii de pază a obiectivelor, bunurilor şivalorilor Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR), contractestimat la 24,17 milioane de lei (TVA inclusă) pe o perioadă detrei ani.

"Toate informaţiile privind acordul cadru încheiat cu ScorsezeSecurity International, precum şi primul contract subsecventurmează a fi publicate de autoritatea contractantă în sistemulelectronic de achiziţii publice - www.e-licitatie.ro şi în JurnalulUniunii Europene cu respectarea regulilor de publicitate", se aratăîntr-un răspuns al SNR.

La licitaţie s-a înscris şi societatea Mike Security. Termenullimită pentru depunerea ofertelor a expirat pe 7 ianuarie. SNR amai încercat să atribuie acest contract în 2010, după ce a publicatîn luna iunie 2010 un anunţ de participare la licitaţia privindachiziţionarea de servicii de pază a obiectivelor, bunurilor şivalorilor companiei. La acea vreme, autoritatea contractantă aestimat contractul la 17,6 milioane de lei (TVA inclusă) pe operioadă de patru ani.

Înfiinţată în anul 1991, prin reorganizarea şi divizarea Rom PostTelecom, SNR este principalul furnizor de servicii deradiocomunicaţii din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO