Scorseze Security va asigura paza obiectivelor şi bunurilor SNR, contract estimat la 24,17 mil. lei

Autor: Adrian Dumitrache 09.03.2011

Societatea Scorseze Security International a câştigat licitaţia pentru furnizarea de servicii de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR), contract estimat la 24,17 milioane de lei (TVA inclusă) pe o perioadă de trei ani.

"Toate informaţiile privind acordul cadru încheiat cu Scorseze Security International, precum şi primul contract subsecvent urmează a fi publicate de autoritatea contractantă în sistemul electronic de achiziţii publice - www.e-licitatie.ro şi în Jurnalul Uniunii Europene cu respectarea regulilor de publicitate", se arată într-un răspuns al SNR.

La licitaţie s-a înscris şi societatea Mike Security. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a expirat pe 7 ianuarie. SNR a mai încercat să atribuie acest contract în 2010, după ce a publicat în luna iunie 2010 un anunţ de participare la licitaţia privind achiziţionarea de servicii de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor companiei. La acea vreme, autoritatea contractantă a estimat contractul la 17,6 milioane de lei (TVA inclusă) pe o perioadă de patru ani.

Înfiinţată în anul 1991, prin reorganizarea şi divizarea Rom Post Telecom, SNR este principalul furnizor de servicii de radiocomunicaţii din România.