Retail&Agrobusiness

Soluţii de salubritate. Eco Serv Profesional, o firmă din Afumaţi, face afaceri de 423.000 de lei din colectarea deşeurilor

Soluţii de salubritate. Eco Serv Profesional, o firmă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.01.2024, 00:01 203

Soluţiile pentru colectarea deşeurilor sunt o nişă din ce în ce mai căutată, în condiţiile în care, potrivit specialiştilor din domeniu, problema României când vine vorba de deşeuri nu este doar la capitolul reciclării, ci şi la infrastructura de colectare.

Eco Serv Profesional, o companie din Afumaţi, Ilfov, face afaceri de 423.000 de lei din colectarea deşeurilor nepericuloase. Perioada de vârf a businessului a fost însă în 2019, când firma a raportat venituri de aproape un milion de lei, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF pentru a oferi mai multe informaţii despre modelul de business şi proiectele în derulare.

Pentru colectarea deşeurilor, Eco Serv Profesional instalează recipiente de carton destinate diferitor categorii de materiale, precum sticlă, metal sau plastic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO