Retail&Agrobusiness

Escoffier, un institut culinar francez, vrea să-i facă pe români bucătari de top cu preţuri care pornesc de la 1.500 euro şi ajung până la 4.500 de euro

Ştefan Oprea, preşedintele pentru România al Asociaţiei Disciples Escoffier: Avem în plan să mai facem o şcoală Disciples Escoffier şi în Braşov, în parteneriat cu retailerul Selgros.

Ştefan Oprea, preşedintele pentru România al Asociaţiei Disciples Escoffier: Avem în plan să mai facem o şcoală Disciples Escoffier şi în Braşov, în parteneriat cu retailerul Selgros.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.09.2019, 08:51 553

Cursurile sunt organizate pe trei niveluri – basic, intermediar şi avansat. Nivelul basic costă 1.500 de euro, cel intermediar 3.000 de euro, iar cel avansat 4.500 de euro.

Institutul Culinar Disciples Escoffier din Franţa a deschis o şcoală de bucătari în România, unde in­tenţionează să pregătească bucătari profesionişti la nivel internaţional. Cursanţii vor învăţa pe baza unei programe de studiu create în Franţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO