Companii

Răzvan Predica, country manager, Affidea România: Există o cerere foarte mare de diagnostic imagistic şi laborator în România, iar infrastructura este încă departe de a fi suficientă

Răzvan Predica, country manager, Affidea România:...

Autor: Miruna Diaconu

24.10.2023, 17:00 173

Affidea România are 46 de clinici în 26 de oraşe, fiind cel mai mare jucător din sfera imagisticii medicale, iar planurile companiei sunt de a se extinde atât organic, cât şi prin achiziţia unor jucători mai mici.

Răzvan Predica, Country Manager, Affidea România, cel mai mare jucător din piaţa serviciilor de imagistică de pe piaţa locală, spune că există o cerere foarte mare pentru serviciile de imagistică şi de laborator, însă piaţa nu este suficient de dezvoltată pentru a putea satisface nevoia.

„Există o cerere foarte mare de diagnostic imagistic şi laborator în România, iar infrastructura este încă departe de a fi suficientă. Aceasta este o direcţie de investiţie la care ne uităm“, spune Răzvan Predica, în cadrul evenimen­tului ZF Health & Pharma Summit 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO