Companii

PwC România a acordat asistenţă financiară şi fiscală către Dr. Max în achiziţia farmaciilor şi distribuţiei de medicamente de la grupul ungar Gedeon Richter

PwC România a acordat asistenţă financiară şi...

Autor: Roxana Rosu

25.10.2022, 10:22 184

O echipă de consultanţi specializaţi în tranzacţii şi taxe ai PwC România a acordat servicii de due diligence financiar şi fiscal grupului farmaceutic Dr. Max, controlat de fondul de investiţii ceh Penta Investments, în procesul de achiziţie a reţelei de farmacii şi a distribuitorului de medicamente deţinute de grupul ungar Gedeon Richter în România.

În cadrul acestei tranzacţii, echipa care a acordat servicii de due diligence financiar a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România, Andreea Bistriceanu, Director PwC România, Mate Diosi, Senior Manager PwC Ungaria, şi Daniel Vajtai, Senior Associate, PwC Ungaria.

”Distribuţia şi retailul farmaceutic din România evoluează în direcţia consolidării şi suntem onoraţi că am fost alături de Dr. Max în această tranzacţie, care îi va întări poziţia pe această piaţă”, a declarat Andreea Mitiriţă, Partener PwC România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO