Companii

Promed System, care controlează două spitale Wellborn în Capitală, a deschis o maternitate în Militari. Naşterile şi serviciile din domeniul ginecologiei sunt cele care aduc cele mai mari venituri pentru operatorii privaţi din sănătate

În centrele din cele două spitale Wellborn se fac anual 1000 de proceduri de fertilizare in vitro.

În centrele din cele două spitale Wellborn se fac anual 1000 de proceduri de fertilizare in vitro.

Autor: Mirabela Tiron

06.09.2022, 17:00 723

Compania Promed System, ce controlează două spitale Wellborn în Capitală, ce includ centre de fertilizare in vitro, a deschis o maternitate în cadrul spitalului din Militari cu două săli de operaţie şi 12 locuri.

„În Bucureşti încercăm să închidem cercul de servicii medicale prin deschiderea maternităţii. Vom asigura astfel toate serviciile medicale care pot fi oferite unei femei, de la zona de infertilitate, la naşteri, operaţii de ginecologie, screening pentru cancerul mamar sau de cancerul de col uterin, urmărirea gravidelor iar prin clinica de pediatrie asigurăm şi serviciile pentru copii, vom avea un sistem complet“, declara medicul Silviu Predoi, proprietarul Promed System, în cadrul emisiunii ZF Private Health.

Promed include două spitale Wellborn şi o clinică de pediatrie în Capitală, dar şi un centru medical în Târgovişte. Pachetele pentru o naştere în maternitatea din spitalul din Militari încep de la 1.200 de euro, tarif ce include două nopţi de spitalizare în rezerva standard, valabil doar dacă se rezervă în primele 12 săptămâni de sarcină şi ajung la 2.800 de euro, tarif ce include 3 nopţi de spitalizare, teste de screening pentru bebeluş şi alte servicii, potrivit datelor de pe site-ul maternităţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO