Companii

Primăria Sibiu investeşte 3,9 mil. lei în modernizarea străzii Ocnei

Autor: Laurentiu Cotu

03.04.2012, 15:43 150

Municipalitatea Sibiu a câştigat un proiect european în valoare totală de circa 3,9 mil. lei (900.000 de euro), din care aproape 3 mil. lei (700.000 de euro) reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă, pentru lucrări de reabilitare şi modernizare a străzii Ocnei.

Proiectul ''Modernizarea străzii Ocnei'' este inclus în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, pe care municipalitatea l-a depus la ADR Centru. Acesta este cel de-al patrulea contract aprobat spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 - Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor, poli urbani de creştere, Domeniul de intervenţie 1.1 - Planuri integrate de dezvoltare urbană, subdomeniul: Poli de dezvoltare urbană.

Lucrările propuse prin acest proiect vizează refacerea drumului şi reabilitarea reţelelor de utilităţi. Lucrările includ refacerea structurii rutiere şi a îmbrăcăminţii carosabilului, crearea de locuri de parcare şi reabilitarea trotuarelor pe întreaga lungime a străzii Ocnei, care măsoară 359 de metri. În ceea ce priveşte reţelele de utilităţi, proiectul prevede reabilitarea reţelei de apă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO