Companii

Oraşele mari, pe radarul operatorilor privaţi. Reţeaua Regina Maria merge cu o investiţie de 8 mil. euro într-o policlinică în Timişoara: „Anul viitor urmează etapa a doua a dezvoltării“

Investiţiile reţelei Regina Maria în zona Timişoarei în ultimii ani se ridică la peste 20 de milioane de euro, potrivit informaţiilor transmise de companie.

Investiţiile reţelei Regina Maria în zona Timişoarei în ultimii ani se ridică la peste 20 de milioane de euro, potrivit informaţiilor transmise de companie.

Autor: Georgiana Mihalache

19.12.2023, 17:40 115

Marile oraşe, în special centrele universitare, aşa cum este şi Timişoara, sunt „terenul de luptă” pentru pacienţi şi resurse umane pentru marii operatori privaţi.

Reţeaua Regina Maria anunţă o nouă policlinică în portofoliu după ce a deschis la Timişoara Policlinica Banat, un centru medical de 2.800 mp, cu 31 de specialităţi la care pacienţii pot apela.

Investiţia s-a ridicat la 8 mil. euro şi planurile companiei urmăresc creşterea acestui nivel în 2024. „Este o investiţie majoră pe care o facem în Policlinica Banat, prin care Regina Maria îşi consolidează angajamentul ferm faţă de dezvoltarea regională şi oferă comunităţii locale acces la o experienţă medicală de excepţie. Anul viitor urmează etapa a doua a dezvoltării Policlinicii Banat, prin integrarea unui laborator regional de analize medicale care va consolida această abordare complexă multidis­cipli­nară“, a spus Fady Chreih, CEO, Reţeaua de sănătate Regina Maria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO