ZF 24

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează un abonament medical dedicat exclusiv femeilor însărcinate, care acoperă consultaţiile şi investigaţiile specifice, la un cost lunar de 764 de lei

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează un...

Autor: Roxana Rosu

06.09.2023, 10:32 2518

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează un nou tip de abonament medical dedicat exclusiv femeilor însărcinate, care acoperă investigaţii specifice la peste 3.000 de medicii si peste 400 de clinici.

“Primul abonament medical de monitorizare sarcină include tot protocolul medical pe care este recomandat să-l urmeze o femeie însărcinată, cu un discount semnificativ de până la 45%.” declară Andreea Minuţă, Director Executiv Divizia Abonamente, în cadrul Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

În abonament sunt incluse consultaţiile de obstetrică – ginecologie, ecografiile de control, morfologiile de trimestru, analizele de laborator specifice, dar şi de alte investigaţii medicale şi analize recomandate în sarcină. Abonamentul de Monitorizare sarcină include gratuit şi testele de screening prenatal, dublu şi triplu test, investigaţii care indică riscul unor afecţiuni genetice ale fătului.

”Prin serviciile pe care le include, noul abonament medical are rolul de a le ghida şi a le ajuta pe viitoarele mame să îşi planifice mai uşor îngrijirea şi monitorizarea pe perioada sarcinii. În plus, le oferă confortul de a beneficia de toate investigaţiile medicale în aceeaşi reţea, dar şi de cea mai înaltă tehnologie şi echipe de medici supraspecializaţi, astfel încât orice femeie însărcinată care accesează serviciile REGINA MARIA să se simtă susţinută şi în siguranţă”.

Abonamentul Monitorizare sarcină Mamă@Regina Maria are un cost lunar de 764 de lei, care reprezintă echivalentul unui control şi a unei ecografii de sarcină efectuate la preţ de listă.

Compania gestonaeză  în prezent un portofoliu de 800.000 de abonamente. În ultimul an, pacienţii abonaţi au accesat peste 12 milioane de servicii medicale în reţeaua Regina Maria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO