Companii

Mobexpert: Ne aşteptăm ca în acest an vânzările de Black Friday să crească cu 30-40%

Autor: Cristina Roşca

16.11.2016, 00:07 1354

Grupul Mobexpert, una dintre cele mai mari afaceri an­tre­prenoriale româneşti, controlat de omul de afaceri Dan Şucu, estimează pentru acest an de Black Friday vân­zări cu 30-40% mai mari decât anul trecut cu ocazia evenimentului de shopping. Vânzările din această perioadă (17-27 no­iembrie) ajung să reprezinte jumătate din vân­zările unei luni bune.

„Black Friday reprezintă una din­tre cele mai bune perioade de vân­zare, concentrată într-un interval scurt. Aşteptarea noastră este ca Black Friday 2016 să fie net mai bun decât în 2015 pentru că ne-am pregătit cu mii de produse de mobilier şi decoraţiuni cu reduceri de până la 50%“, spune Bogdan Staicu, director executiv al grupului Mob­ex­pert, cu afaceri anuale cumulate ce merg spre 150 mil. euro în acest an.

El adaugă că evenimentul Black Friday va fi organizat în toate cele zece hipermagazine Mobexpert (magazine de mai mari di­men­siuni) amplasate în Bucureşti, Piteşti, Braşov, Sibiu, Iaşi, Suceava şi Oradea). Toate promoţiile sunt valabile însă şi în magazinele partenere participante la campanie, în limita stocului disponibil, adaugă Staicu.

„Black Friday nu are un impact major în cifra de afaceri anuală, însă cumulat cu toate campaniile promoţionale de peste an, suma depăşeşte un sfert din vânzările anuale.“

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO