Companii

Cele mai bune magazine Mobexpert: Băneasa în Bucureşti şi Iaşi în ţară

Cele mai bune magazine Mobexpert: Băneasa în Bucureşti...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.07.2016, 00:07 3055

Mobexpert, cel mai extins retailer local din comerţul cu mobilă, înregistrează cele mai mari încasări din magazinele Mobexpert Băneasa - la nivelul Capitalei - şi Mobexpert Iaşi - pe plan naţional.

Pe lângă unitatea din Băneasa, Mobexpert mai are în Bucureşti magazine în Pipera, Militari şi Pantelimon. În ţară, Iaşiul este oraşul care a depăşit oraşele Braşov, Cluj, Constanţa, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Timişoara, unde compania are magazine.

Mobexpert Băneasa SRL a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 86,4 milioane de lei (19,4 milioane de euro), în creştere cu 12% faţă de 2014, şi un profit de 8,1 milioane de lei

(1,8 mi­lioane de euro). La rândul său, Mob­expert Iaşi a avut anul trecut afaceri de 20,1 milioane de lei (4,5 mi­lioane de euro), în creştere cu 12%, şi circa 200.000 de lei profit, potrivit datelor pu­blicate de Ministerul de Finanţe, depăşind astfel oraşe precum Cluj-Napoca sau Timişoara, considerate a fi mai puternice din punct de vedere economic.

Mobexpert are în plan deschiderea unui magazin în Constanţa anul viitor şi, ulterior, câte o inaugurare pe an în vederea extinderii reţelei, după cum spune Dan Şucu, omul de afaceri care controlează grupul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO