Companii

Metro: Avem în plan construirea de la zero a două noi depozite, în Bucureşti şi Cluj, plus extinderea spaţiului la peste jumătate dintre magazinele din România

Metro: Avem în plan construirea de la zero a două noi...

Autor: Cristina Roşca

27.07.2023, 09:30 363

Comerciantul are o reţea de 30 de magazine de tip cash&carry prezente în marile oraşe din ţară. Compania se adresează revânzătorilor şi operatorilor HoReCa, nu clientului final.

Metro România are în plan construirea de la zero a două noi depozite, amplasate în Bucureşti şi Cluj, acestea urmând a fi folosite pentru operaţiunile de livrare.

Compania oferă deja servicii de li­vrare astăzi, dar vrea să extindă ope­­ra­ţiunile de profil, într-o piaţă unde aceste servicii sunt folosite şi de clien­ţii finali, dar şi de companii. În ceea ce priveşte Metro România, gru­pul are un centru logistic la Ştefăneşti, jude­ţul Ilfov, dar are spaţii de depozitare şi în cadrul magazi­nelor, acesta fiind un model diferit faţă de ce se întâmplă în mod uzual în comerţul cu dominantă alimentară. O explicaţie poate fi fap­tul că grupul se adresează revânzătorilor şi opera­to­rilor HoReCa, nu clientului final.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO