Companii

Metatools, un distribuitor de echipamente tehnologice din Prahova: „Anul a început greu, a continuat foarte greu până în iulie-august, dar acum se observă un reviriment puternic din perspectiva cererii de echipamente şi unelte“

Mircea Androne, cofondator, Metatools: Suntem la 25 de milioane de euro cifră de afaceri şi 129 de angajaţi.

Mircea Androne, cofondator, Metatools: Suntem la 25 de milioane de euro cifră de afaceri şi 129 de angajaţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.10.2023, 11:20 1434

Pentru Metatools, 95% din business reprezintă vânzările către companii şi doar 5% sunt vânzările pentru persoane fizice. Cele mai multe comenzi vin din judeţul Prahova şi din zona Bucureştiului.

Cererea pentru echipa­mente şi unelte destinate industriei construcţiilor a revenit pe un trend crescător în ultimele luni, după ce prima jumătate a anului a adus o scădere acută, este constatarea unei companii din Prahova care vinde şi închiriază astfel de echipamente.

„În domeniul construc­ţiilor, se vede că se fac paşi concreţi pe zona de infra­struc­tură. A fost un an care a înce­put greu, a continuat foarte greu până în iulie-august, dar acum se observă un reviriment puternic din pers­pec­tiva cererii de echipamente şi unelte. Unele probleme le va avea totuşi sectorul rezi­denţial“, a spus Mircea Androne, unul dintre fonda­torii businessului Metatools din Ploieşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO