Metatools, un distribuitor de echipamente tehnologice din Prahova: „Anul a început greu, a continuat foarte greu până în iulie-august, dar acum se observă un reviriment puternic din perspectiva cererii de echipamente şi unelte“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.10.2023

Pentru Metatools, 95% din business reprezintă vânzările către companii şi doar 5% sunt vânzările pentru persoane fizice. Cele mai multe comenzi vin din judeţul Prahova şi din zona Bucureştiului.

Cererea pentru echipa­mente şi unelte destinate industriei construcţiilor a revenit pe un trend crescător în ultimele luni, după ce prima jumătate a anului a adus o scădere acută, este constatarea unei companii din Prahova care vinde şi închiriază astfel de echipamente.

„În domeniul construc­ţiilor, se vede că se fac paşi concreţi pe zona de infra­struc­tură. A fost un an care a înce­put greu, a continuat foarte greu până în iulie-august, dar acum se observă un reviriment puternic din pers­pec­tiva cererii de echipamente şi unelte. Unele probleme le va avea totuşi sectorul rezi­denţial“, a spus Mircea Androne, unul dintre fonda­torii businessului Metatools din Ploieşti.