Companii

LaborMed va transfera din productia externalizata in propria fabrica, pentru a functiona la maxim

28.03.2010, 13:05 74

Compania farmaceutica LaborMed Pharma vrea sa transfere infabrica proprie o parte din productia externalizata, pentru afolosi la maxim capacitatea unitatii si angajatii, dupa ce indecembrie jumatate din personal a fost in somaj tehnic, informeazaMediafax Business.

"Incercam sa facem «in house» ceea ce se poate, sa existe unechilibru cu externalizarea. Vrem sa punem pe primul loc angajatiinostri si facilitatile de productie, dar, pentru ca vorbim de unproces lung si plin de provocari din punct de vedere tehnic,mutarea productiei necesita o atentie deosebita. Deja am adus «inhouse» pentru partea de ambalare, vitamine si antibiotice, si vorurma altele", a declarat directorul general al LaborMed Pharma,Stephen Stead.

In iulie anul trecut, LaborMed a preluat portofoliul de 400 deproduse Ozone Laboratories, fabricate prin parteneriate cu maimulti producatori din Romania, precum Fabiol Bucuresti, FitermanIasi, Santa din Brasov, Bioeel din Targu Mures si Europharm Brasov,si din strainatate, din Europa, America de Nord si Asia. La acelmoment, Stead declara ca LaborMed va pastra parteneriatele deproductie ale Ozone.

In decembrie 2009, producatorul a trimis in somaj tehnicaproximativ 250 de salariati, reprezentand jumatate din totalulpersonalului. Mai multe despre decizia LaborMed cititi pewww.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO